Various Artists - Satisfaction Guaranteed: 60 Soul Gems

Lägg till önskelista + 89 kr - Utgången

Artikelnummer MGM020
Streckkod 5060442750609
Utgivningsdatum 2018-04-27
Kategori RnB
Skivbolag MGM
Enhet CD
Antal enheter 3
Artister Various Artists
Disk: 1
1 Let's Stick Together
2 Last Night
3 Tell Him
4 You Can't Sit Down
5 Cry To Me
6 Gonzo
7 I Like It Like That
8 A Certain Girl
9 Road Runner
10 A Song Called Soul
11 He's The One That Rings My Bell
12 Turn On Your Lovelight
13 Soul Twist
14 Stubborn Kind Of Fellow
15 Let Me Be Your Boy
16 Sugar Dumpling
17 Catch That Teardrop
18 A Shot Of Rhythm And Blues
19 Baby Cakes
20 The Rib
Disk: 2
1 Your Heart Belongs To Me
2 Fingertips
3 Any Day Now (My Wild Beautiful Bird)
4 Daddy Rollin' Stone
5 Don't Mess With My Man
6 This Little Love Of Mine
7 Jamie
8 She's A Trouble Maker
9 I'm A Telling You
10 Seven Day Fool
11 Whose Heart Are You Gonna Break Now
12 Chills And Fever
13 Miracles
14 If Your Mother Only Knew
15 Don't Feel Sorry For Me
16 Misery
17 Hitch Hike
18 Delilah
19 Disillusioned
20 Comin' Home Baby
Disk: 3
1 Check Yourself
2 When You See Me Hurt
3 Respectable
4 Way Over There
5 Hold On
6 Have Love Will Travel
7 Determination
8 Hush Heart
9 What Good Am I Without You
10 I've Got A Claim On You
11 Don't Let Her Take My Baby
12 I Wonder If You'll Ever Belong To Me
13 Just A Little Bit
14 Bye Bye Baby
15 Come To Me
16 If You Gotta Make A Fool Of Somebody
17 Some Of Your Lovin'
18 Pride And Joy
19 Bad Boy
20 Keep Your Hands Off My Baby
Skriv din egen recension
Du måste logga in för att kunna skriva en recension
Om du tycker om Satisfaction Guaranteed: 60 Soul Gems, berätta det gärna för dina vänner! Du kan snabbt och enkelt dela denna sida direkt på Facebook, Twitter och via e-post här nedanför.


89 kr
Various Artists - Deep Blue - Legends of Jazz Culture
89 kr
Various Artists - Blue Jazz - Legends of Jazz Culture
89 kr
Various Artists - Guitar Greats
89 kr
Various Artists - All Killer No Filler Million Sellers
Various Artists - A Whole Lot Of Soul MGM029 2018-04-27 89 kr
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Mitt konto
Min varukorg: 0 artiklar