Ella Fitzgerald - The First Lady Of Song - Centennial Edition

Lägg till önskelista + 71 kr (89 kr) - Utgången

Artikelnummer MGM034
Streckkod 5060442751163
Utgivningsdatum 2018-04-27
Kategori Jazz
Skivbolag MGM
Enhet CD
Antal enheter 3
Artister Ella Fitzgerald
Disk: 1
1 It Don’t Mean A Thing (If It Ain’t Got That Swing)
2 Dream A Little Dream Of Me (with Louis Armstrong)
3 Every Time We Say Goodbye
4 Let’s Do It (Let’s Fall In Love)
5 Night And Day
6 Someone To Watch Over Me
7 You Do Something To Me
8 The Lady Is A Tramp
9 I Get A Kick Out Of You
10 Heatwave
11 I Love Paris
12 Manhattan
13 They Can’t Take That Away From Me (with Louis Arms
14 My Funny Valentine
15 Bewitched
16 With A Song In My Heart
17 There’s A Small Hotel
18 Isn’t It A Lovely Day (with Louis Armstrong)
19 I Could Write A Book
20 But Not For Me
21 Anything Goes
22 What Is This Thing Called Love
23 Puttin’ On The Ritz
24 Every Day I Have The Blues
25 Nice Work If You Can Get It
Disk: 2
1 Let’s Face The Music And Dance
2 I’ve Got My Love To Keep Me Warm
3 This Can’t Be Love
4 Miss Otis Regrets
5 Take The A Train (with The Duke Ellington Orchestr
6 My Heart Belongs To Daddy
7 You’re The Top
8 Mood Indigo (with Oscar Peterson)
9 Cheek To Cheek (with Louis Armstrong)
10 Makin’ Whoopie
11 From This Moment On
12 Perdido (with The Duke Ellington Orchestra)
13 Cotton Tail
14 Do Nothing ‘Till You Hear From Me
15 Stardust
16 Tenderly (with Louis Armstrong)
17 Just One Of Those Things
18 Begin The Beguine
19 All Of You
20 April In Paris
21 Moonlight In Vermont
22 A Foggy Day (with Louis Armstrong)
23 Don’t Get Around Much Anymore
24 In A Sentimental Mood
25 Satin Doll
Disk: 3
1 Alexander’s Ragtime Band
2 Solitude
3 I Got It Bad (And That Ain’t Good) (with The Duke
4 In A Mellow Tone (with Oscar Peterson)
5 You’re Laughing At Me
6 Let Yourself Go
7 You Can Have Him
8 Caravan (with The Duke Ellington Orchestra)
9 Russian Lullaby
10 Get Thee Behind Me Satan
11 Sophisticated Lady
12 I’m Putting All My Eggs In One Basket– Ella Fitzge
13 Top Hat White Tie And Tails
14 I’m Beginning To See The Light (with The Duke Elli
15 How About Me
16 Rockin’ In Rhythm (with The Duke Ellington Orchest
17 I Used To Be Colour Blind
18 Lazy
19 How Deep Is The Ocean
20 All By Myself
21 Remember
22 Prelude To A Kiss
23 Lover
24 Mountain Greenery
25 Can’t We Be Friends (with Louis Armstrong)
Skriv din egen recension
Du måste logga in för att kunna skriva en recension
Om du tycker om The First Lady Of Song - Centennial Edition, berätta det gärna för dina vänner! Du kan snabbt och enkelt dela denna sida direkt på Facebook, Twitter och via e-post här nedanför.


71 kr (89 kr)
Various Artists - Deep Blue - Legends of Jazz Culture
71 kr (89 kr)
Various Artists - Blue Jazz - Legends of Jazz Culture
71 kr (89 kr)
John Coltrane - Blue Trane Coming
71 kr (89 kr)
Various Artists - Into the Blue: Best of Blue Note Collection
Various Artists - Out of the Blue: Best of Blue Note Collection MGM017 2018-04-27 71 kr (89 kr)
Fåtal i lager Köp +
Various Artists - The Art of Jazz MGM004 2018-04-27 71 kr (89 kr)
Various Artists - The Great American Songbook MGM005 2018-04-27 71 kr (89 kr)
Mingus, Charles - Timeless Classic Albums DOLCD0045 2018-03-30 111 kr (139 kr)
Billie Holiday - Timeless Classic Albums DOLCD0035 2018-03-30 111 kr (139 kr)
Ej i lager
Ella Fitzgerald - Timeless Classic Albums DOLCD0235 2018-03-30 111 kr (139 kr)
Ej i lager
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Mitt konto
Min varukorg: 0 artiklar