Arnold, Eddy - The Tennessee Plowboy

Leveranstid: Skickas vanligtvis inom 2-5 dagar
Artikelnummer RTS4100
Streckkod 0710357410024
Utgivningsdatum 2014-04-07
Kategori Country
Skivbolag Retrospective
Enhet CD
Antal enheter 2
Artister Arnold, Eddy
Disk: 1
1 The Cattle Call
2 Each Minute Seems A Million Years
3 I Couldn't Believe It Was True
4 All Alone In This World Without You
5 Can't Win, Can't Place, Can't Show
6 What Is Life Without Love?
7 That's How Much I Love You
8 To My Sorrow
9 It's A Sin
10 Don't Bother To Cry
11 I'll Hold You In My Heart
12 Bouquet of Roses
13 What A Fool I Was
14 The Prisoner's Song
15 Rockin' Alone In An Old Rocking Chair
16 It Makes No Difference Now
17 Will The Circle Be Unbroken?
18 Molly Darling
19 I'm Thinking Tonight Of My Blue Eyes
20 Then I Turned And Walked Slowly Away
21 Texarkana Baby
22 My Daddy Is Only A Picture
23 There's Not A Thing I Wouldn't Do For You
24 Anytime
25 A Heart Full Of Love
26 Just A Little Lovin'
27 There's Not Wings On My Angel
28 The Echo of Your Footsteps
Disk: 2
1 Don't Rob Another Man's Castle
2 This Is The Thanks I Get For Loving You
3 Little Angel With The Dirty Face
4 Show Me The Way Back To Your Heart
5 One Kiss Too Many
6 I'm Throwing Rice At The Girl I Love
7 Why Should I Cry?
8 Take Me In Your Arms And Hold Me
9 Chained To A Memory
10 Cuddle Buggin' Baby
11 Enclosed, One Broken Heart
12 The Lovebug Itch
13 There's Been A Change In Me
14 Kentucky Waltz
15 Something Old, Something New, Something Borrowed,
16 Bundle of Southern Sunshine
17 I Wanna Play House With You
18 When My Blue Moon Turns To Gold Again
19 Somebody's Been Beatin' My Time
20 Easy On The Eyes
21 A Full Time Job
22 Older and Bolder
23 Eddy's Songs
24 Free Home Demonstration
25 Mama, Come Get Your Baby Boy
26 I Really Don't Want To Know
27 Just Call Me Lonesome
28 Hep Cat Baby
29 I've Been Thinking
30 That Do Make It Nice
31 You Don't Know Me
Skriv din egen recension
Du måste logga in för att kunna skriva en recension
Om du tycker om The Tennessee Plowboy, berätta det gärna för dina vänner! Du kan snabbt och enkelt dela denna sida direkt på Facebook, Twitter och via e-post här nedanför.


139 kr
Hank Williams - Timeless Classic Albums
89 kr
Johnny Cash - Country Lovers
119 kr
Tennessee Ernie Ford - Sixteen Tons
119 kr
Tex Williams - I Got Texas In My Soul
Merle Travis - Sixteen Tons RTR4266 2015-03-31 119 kr
Whitman, Slim - Rose Marie RTR4133 2014-04-07 119 kr
Whiting, Margaret - That Old Black Magic RTR4173 2014-04-07 119 kr
Fåtal i lager Köp +
Roy Rogers - The King of the Cowboys RTR4191 2014-04-07 119 kr
Jimmie Rodgers - Blue Yodel RTS4110 2014-04-07 139 kr
Various Artists - Hits of '57 RTR4120 2014-04-07 119 kr
Image Image Image Image Image Image Image Image
Mitt konto
Min varukorg: 0 artiklar