Hank Williams - Timeless Classic Albums

Köp + Lägg till önskelista + 139 kr - Fåtal i lager

Leveranstid: Skickas vanligtvis inom 2-5 dagar
Artikelnummer DOLCD0345
Streckkod 0889397000486
Utgivningsdatum 2018-07-27
Kategori Country
Skivbolag DOL
Enhet CD
Antal enheter 5
Artister Hank Williams
Disk: 1
1 I'm Sorry For You My Friend
2 Honky Tonk Blues
3 Let's Turn Back The Years
4 Window Shopping
5 Jambalaya (On The Bayou)
6 Settin' The Woods On Fire
7 I'll Never Get Out Of This World Alive
8 You Win Again
9 I Won't Be Home No More
10 Be Careful Of Stones That You Throw
11 Please Make Up Your Mind
12 I Could Never Be Ashamed Of You
13 Your Cheatin' Heart
14 Kaw-Liga
15 Take These Chains From My Heart
Disk: 2
1 Calling You
2 Never Again (Will I Knock On Your Door)
3 Wealth Won´t Save Your Soul
4 When God Comes And Gathers His Jewels
5 I Don´t Care (If Tomorrow Never Comes)
6 My Love For You (Has Turned To Hate)
7 Pan American
8 Move It On Over
9 I Saw The Light
10 (Last Night) I Heard You Crying In Your Sleep
11 Six More Miles (To The Graveyard)
12 Fly Trouble
13 I´m Satisfied With You
14 On The Banks Of The Old Pontchartrain
15 Rootie Tootie
16 I Can´t Get You Off My Mind
17 I´m Long Gone Daddy
18 Honky Tonkin´
Disk: 3
1 My Sweet Love Ain´t Around
2 The Blues Come Around
3 A Mansion On The Hill
4 There´ll Be No Teardrops Tonight
5 Lovesick Blues
6 Lost On The River
7 I Heard My Mother Praying For Me
8 Lost Highway
9 May You Never Be Alone
10 Dear Brother
11 Jesus Remebered Me
12 Honky Tonk Blues
13 Mind Your Own Business
14 You´re Gonna Change (Or I´m Gonna Leave)
15 My Son Calls Another Man Daddy
16 Wedding Bells
17 I´ve Just Told Mama Goodbye
Disk: 4
1 Dear John
2 Just Waitin'
3 Men With Broken Hearts
4 I Can't Help It (If I'm Still in Love With You)
5 Howlin' at the Moon
6 Hey Good Lookin'
7 My Heart Would Know
8 The Pale Horse and His Rider
9 A Home in Heaven
10 Ramblin' Man
11 Pictures from Life's Other Side
12 I've Been Down That Road Before
13 I Dreamed About Mama Last Night
14 (I Heard That) Lonesome Whistle
15 Crazy Heart
16 Half As Much
17 I'd Still Want You
18 Baby, We're Really in Love
Disk: 5
1 I´m So Lonesome I Could Cry
2 A House Without Love
3 I Just Don´t Like This Kind Of Livin´
4 My Bucket´s Got A Hole In It
5 Long Gone Lonesome Blues
6 Why Don´t You Love Me
7 Why Should We Try Anymore
8 My Son Calls Another Man Daddy
9 Too Many Parties And Too Many Pals
10 Beyond The Sunset
11 The Funeral
12 Everything´s Okay
13 They´ll Never Take Her Love From Me
14 Nobody´s Lonesome For Me
15 Moanin´ The Blues
16 Help Me Understand
17 No, No Joe
18 Cold Cold Heart
Skriv din egen recension
Du måste logga in för att kunna skriva en recension
Om du tycker om Timeless Classic Albums, berätta det gärna för dina vänner! Du kan snabbt och enkelt dela denna sida direkt på Facebook, Twitter och via e-post här nedanför.


139 kr
Johnny Cash - Timeless Classic Albums
199 kr
Pepper, Art - Rhythm Section (LP)
199 kr
Blakey, Art (drums) - Art Blakey & The Jazz Messengers (LP)
199 kr
Blakey, Art - Les Liaisons Dangereuses - Colour Vinyl (LP)
Franklin, Aretha - The Tender The Moving The Swinging (LP) DOS723H 2018-03-23 199 kr
Franklin, Aretha - Gospel Soul (LP) DOS666H 2018-03-23 219 kr
The Composer Of Desafinado (LP) - Antonio Carlos Jobim DOL858HG 2018-03-23 199 kr
Orfeo Negro - Coloured Vinyl (LP) - Antonio Carlos Jobim DOST684H 2018-03-23 199 kr
TOUSSAINT, ALLEN - Wild Sound Of New Orleans (LP) DOS665H 2018-03-23 199 kr
A Streetcar Named Desire (Clear Vinyl) (LP) - North, Alex DOST677H 2018-03-23 199 kr
Ej i lager
Image Image Image Image Image Image Image Image
Mitt konto
Min varukorg: 0 artiklar