Om företaget Naxos Sweden

Naxos Sweden är ett företag som sedan 1993 jobbar med försäljning, marknadsföring och distribution av musik. Vår huvudinriktning är klassisk musik och framför allt skivmärket Naxos. I vårt sortiment hittar du dock en mängd olika musikstilar; jazz, underhållning, gospel, blues och mycket annat.

Utöver skivmärket Naxos representerar vi flera andra fina märken, t.ex. svenska BIS, Proprius och Prophone och utländska märken som ECM, Brilliant, Hyperion och Chandos. Du kan ta fram en lista över alla skivmärken vi har genom att klicka på "Skivbolag" i menyn längst upp på sidan.

Totalt representerar vi över 50.000 artiklar. Det säger sig självt att egentligen ingen skivbutik kan ha alla dessa titlar inne (även om kanske vi skulle önska det...). Därför ger vi dig via vår webbsida möjlighet att handla direkt från oss. Tanken är att du åtminstone ska hitta ett ställe på nätet där hela vårt sortiment finns. Vi gör dock inte anspråk på att vara en komplett butik på webben - det är bara skivor från de märken vi själva representerar du hittar här.

I princip kan du beställa de skivor som du hittar på våra olika skivmärkens webbsidor (det kan finnas undantag då vissa artiklar av t.ex. rättighetsskäl bara får säljas i vissa länder) av oss. Om du är osäker på om vi har en viss artikel, eller vill veta priset på den, kan du skicka en fråga till oss via vårt kontaktformulär eller ett e-postmeddelande till adressen kundtjanst@naxos.se. Vi ger dig besked så snart vi kan!

NaxosDirect.se är en webbshop. Det innebär att all kontakt förväntas ske via e-post. Beställningar kan vi bara ta emot genom vår webbshop. Du kan alltså inte använda telefon, fax eller vanligt brev för att göra beställningar. Innan du kontaktar oss får du gärna läsa igenom våra köp-/leveransvillkor. Om du inte hittar svar på dina frågor där, eller har några synpunkter du vill framföra till oss, kan du skriva ett meddelande till oss via vårt kontaktformulär eller ett e-postmeddelande till adressen kundtjanst@naxos.se.
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Mitt konto
Min varukorg: 0 artiklar